ریبرندینگ چیست؟

ریبرندینگ چیست؟

تغییر نام تجاری زمانی اتفاق می‌افتد که یک شرکت لوگو، شعار، چشم‌انداز، ماموریت، ارزش‌ها، نام، مخاطبان هدف یا بازار خود را تغییر می‌دهد تا هویت برند جدیدی در ذهن رهبران، مشتریان، رقبا و شرکا ایجاد کند. این به برندها کمک می کند مخاطبان جدیدی را جذب کنند، مرتبط بمانند، در میان رقبا برجسته شوند و آگاهی از برند را بهبود بخشند.

ریبرندینگ چیست؟

طبق گفته فوربس، کسب و کار شما هفت ثانیه فرصت دارد تا اولین تاثیر را بگذارد. گاهی اوقات برندها به دلیل استفاده از لوگوی نادرست، داشتن نامی دشوار یا نا مفهوم یا کار با چشم‌انداز و مأموریت نامشخص، توجه مشتریان را جلب نمی‌کنند. ما در دنیایی زندگی می کنیم که روندها دائماً در حال تغییر هستند، بنابراین شرکت ها نیز برای جذب مشتریان جدید نیاز به تغییرات دارند. این امر با تغییر نام تجاری امکان پذیر است. شاید لازم باشد کسب و کار خود را تازه کنید، پس از ادغام با یک شرکت دیگر، یک لوگو یا نام جدید طراحی کنید یا اهداف، ماموریت یا چشم انداز کسب و کار جدیدی را تعریف کنید.

بنابراین، بیایید چندین مزیت این فرآیند را در نظر بگیریم:

  • مخاطب جدید
  • ارتباط بالاتر
  • بهبود شناخت برند
  • بهبود رتبه گوگل
  • کار تیمی کارآمد

مخاطب جدید:

مزیت اصلی تغییر نام تجاری، شانس دستیابی به یک مخاطب هدف جدید است . اگر روی ماموریت، چشم انداز، ارزش های شرکت خود تمرکز کنید و به درستی با آنها ارتباط برقرار کنید، مردم متوجه آن خواهند شد.

بیایید به Old Spice نگاه کنیم. آنها پس از اینکه متوجه شدند 60 درصد شستشوی بدن مردان توسط زنان خریداری می شود، این استراتژی را اجرا کردند. این برند معروف تصمیم گرفت با تبلیغات جدید خود به مخاطبان زن برسد. کمپین جدید آنها 105 میلیون بازدید در یوتیوب دریافت کرد، ترافیک را به سایت برند هدایت کرد و 1.2 میلیارد بازدید کسب کرد.

ارتباط بالاتر:

تغییر نام تجاری به شما این امکان را می دهد که شرکت خود را به روز نگه دارید. صرف نظر از سن برند شما، همیشه باید مرتبط باقی بماند. شرکت ها باید سریع حرکت کنند و از روند های جدید در بازاریابی پیروی کنند تا سرعت خود را حفظ کنند. همانطور که می دانید، گرایش های طراحی نقش مهمی در درک مشتریان از برند شما و محصولاتی که ارائه می دهید، دارند. اطمینان از اینکه همیشه به‌روز می‌مانید، به شما کمک می‌کند تا اعتماد مشتریان را جلب کنید و اطمینان حاصل کنید که برند شما بهترین است.

بیایید یک کمپین تغییر نام تجاری موفق از آدیداس را در نظر بگیریم. این شرکت در سال 1949 تأسیس شد و چندین بار از تغییر نام تجاری برای حفظ ارتباط با مشتریان خود استفاده کرد. برای ارتباط با بازار هزاره، این برند در سال 2011 تولید کفش های کتانی معروف استن اسمیت را متوقف کرد و در سال 2014 نسخه تازه ای از آن را ارائه کرد. آدیداس با تبلیغ عرضه در رسانه های اجتماعی و مشارکت با خرده فروشان و تأثیرگذاران، توانست قلب افراد را تسخیر کند. مخاطبان جدید آنها و افزایش فروش.

بهبود شناخت برند:

انسانی کردن برند خود از طریق یک داستان یا ویدیوی واقعی در حین تغییر نام تجاری می تواند باعث شود شرکت شما در ذهن مشتریان شما بماند. تحقیقات نشان می دهد که مشتریان به احتمال زیاد با شرکتی که تجربه ارائه می دهد، با دیدگاه های آنها مطابقت دارد یا احساسات خاصی را برمی انگیزد، درگیر می شوند.

برای مثال، Dos Equis، یک تولید کننده آبجو مکزیکی تصمیم گرفت داستان برند خود را تغییر دهد. این شرکت کمپین “جالب ترین مرد جهان” را با داستانی هوشمندانه و قدرتمند ایجاد کرد. تبلیغات جذاب، فکر شده و طنزآمیز بود. در نتیجه فروش آبجو 22 درصد افزایش یافت.

بهبود رتبه گوگل:

با توجه به این واقعیت که سئو پس از ایمیل مارکتینگ در بالاترین لیست بازگشت سرمایه در رتبه دوم قرار دارد، سرمایه گذاری در شرکت شما برای ایجاد یک برند قوی تصمیم درستی است. اگر مشتریان با برند جدید شما تعامل داشته باشند و آن را بشناسند، مطمئن باشید که گوگل تلاش های شما را ارزیابی خواهد کرد. به عنوان مثال، پس از ساخت برند جدی، ترافیک وب سایت نیل پاتل از 240839  به 454382 کاربر در چند ماه رسید.

کار تیمی کارآمد:

اگر شرکت شما مأموریت، چشم‌ انداز و استراتژی‌ های مشخصی ندارد، این فرصت را دارید که آنها را مطابق با نیازهای خود بازسازی کنید. این وضوح ساختاری برای بهبود کارایی کسب و کار شما بسیار مهم است، کارمندان مناسب را استخدام کنید و آنها را وادار به کار دقیق کنید، عملیات شرکت را مدیریت کنید و تصمیمات تجاری درستی بگیرید. آگاهی از مزایای کمپین تغییر نام تجاری ضروری است. علاوه بر این، مهم است که بدانید در چه شرایطی باید این حرکت خطرناک را در نظر بگیرید.

چه زمانی به ریبرندینگ نیاز دارید؟

تغییر نام تجاری فرآیندی پیچیده و پرهزینه است که ریسک های بزرگی را برای شرکت های بزرگ و کوچک به همراه دارد. بنابراین باید دلایل جدی برای پیاده سازی این روش در کسب و کار خود داشته باشید. در اینجا دلایل اصلی برای در نظر گرفتن تغییر نام تجاری وجود دارد:

  • اگر تغییر موقعیت در بازار وجود داشته باشد. تغییر موقعیت شامل تغییر وضعیت نام تجاری یا محصول موجود شرکت در بازار است. این فرآیند زمانی حیاتی است که یک شرکت تصویر ضعیف یا قدیمی داشته باشد، به تغییرات استراتژیک جهانی نیاز داشته باشد، یا به یک مخاطب هدف جدید نیاز داشته باشد. اگر تصمیم دارید محصول خود را تغییر دهید تا یک بخش کاملاً جدید از بازار را از طریق بسته بندی، اندازه، طعم، کانال های تبلیغاتی، قیمت یا مکان جدید هدف قرار دهید، توصیه می شود به تغییر نام تجاری فکر کنید.
  • زمانی که می خواهید شهرت شرکت خود را بهبود ببخشید. رسوایی در رسانه های اجتماعی، کیفیت پایین محصولات یا نشت داده ها می تواند منجر به لکه دار شدن شهرت شود. البته بر شرکت شما و مشتریانش تاثیر منفی می گذارد. تغییرات واقعی در شرکت می تواند به حذف تداعی های منفی که در ذهن مردم ایجاد می شود کمک کند و دوباره اعتماد مشتریان را جلب کند.
  • اگر شرکتی ادغام شود. اگر دو شرکت نیروها را به هم پیوند دهند و یکی شوند، ادغام خواهید شد. برای به نمایش گذاشتن بهترین ویژگی های هر کسب و کار، جلب اعتماد مشتریان، توسعه آگاهی از برند و جلوگیری از سردرگمی، تجدید نظر ضروری است. ادغام به شرکت شما اجازه می دهد تا وارد بازارهای جدید شود، از منابع مالی به نحو احسن استفاده کند، سود بیشتری کسب کند، مدیریت جدید و موارد دیگر را به دست آورد. این فرآیند همچنین بر مصرف کنندگان تأثیر می گذارد زیرا منجر به خدمات بهتر به مشتریان، محصولات با کیفیت بالاتر و قیمت های پایین تر می شود.
  • وقتی می خواهید بین المللی شوید. هنگامی که یک کسب و کار وارد بازارهای بین المللی می شود، اغلب برای دستیابی به رشد و دستاوردهای مالی متمایز به تغییر نام تجاری متوسل می شود. برای ارتباط با مکان‌های جدید، شرکت‌ها یک نام شرکت جدید و لوگویی ارائه می‌کنند که نشان‌دهنده برند شما منحصر به ‌فرد است، به راحتی قابل یادآوری است و در کشورهای دیگر قابل درک است.
  • اگر تغییری در رهبری ایجاد شود. شرکت ها با رهبران خود مرتبط هستند. اگر یک نام تجاری به یک مالک خارجی تبدیل شود، یک هویت جدید راهی برای تأکید بر انتقال است.

به یاد داشته باشید که تغییرات را فقط به این دلیل که از لوگو یا شعار خود خسته شده اید، یا به دنبال جلب توجه هستید، تغییر ندهید زیرا تلاش های آگاهی از برند شما تمام انتظارات شما را برآورده نکرده است. اگر فکر می کنید که تغییر نام تجاری سریع ترین و ساده ترین راه برای بهبود کسب و کار شما است، خودتان را گمراه می کنید.

برای اجرای موفقیت آمیز این استراتژی، باید انواع تغییر نام تجاری موجود را مطالعه کنید و یکی را انتخاب کنید که بیشتر برای شما مناسب است.

انواع ریبرندینگ:

  • تغییر نام جزئی
  • تغییر نام کلی

منتظر ادامه این مطلب باشید …

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

×

×